torstai 29. lokakuuta 2015

Alegresta ostetulle valmennus?

Aina silloin tällöin on tylsää ja tekemistä on vaikea keksiä, joten olen nyt muutamille Alegresta hevosen ostaneelle lähettänyt yllätyksenä valmennuksen kyseiselle alegrelaiselle. En tiedä onko tämä kaikkien mielestä iloinen yllätys, sillä kaikki eivät vastaa mitään mutta jottei aina tulisi tekemisenpuutteen iskiessä tarvetta kirjoitella randomisti jollekin yllätysvalmennusta, voisitte te Alegresta hevosen ostaneet ilmoitella valmennustarpeesta.

Muutamia ehtoja näille ilmaisille valmennuksille on, sillä IRL-elämä, Alegre ja palkkatekstit menee toki näiden edelle, mutta jos nämä muutamat ehdot täyttyvät niin esimerkiksi tämän postauksen kommentteihin voi kertoa valmennusta kaipaavia nelijalkaisia.

Ehdot:
*Mitään tiettyä aikarajaa kirjoitukselle ei ole, kirjoitan kun ja jos hevonen inspiroi.
*Hevosella tulee olla ainakin luonne sivuillaan, kilpailut ja aiemmat valmennukset ovat plussaa jotta näen että hevoseen panostetaan eikä valmentaminen ole turhaa.
*Kirjoittamani valmennus lisätään hevoselle mahdollisimman pian sen lähettämisen jälkeen.
*Ehdottomasti plussaa on jos hevonen on menossa laatuarvosteluun jossa valmennuksesta olisi hyötyä.
*Mitään tiettyjä copyjä en vaadi tekstin yhteyteen, jokainen määrittelee omantuntonsa mukaan mitkä ovat sopivat tekijänoikeudet.

Jos valmennuksen tahdot, linkitä kommentteihin valmennusta kaipaava hevonen / hevoset, laji & taso, sekä mailiosoitteesi johon valmennuksen voi lähettää. Todennäköisemmin saat myös valmennuksen jos kerrot tähtäättekö laatiksiin ja jos tähtäätte, niin milloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti